MIS JUHTUS

Noor rattur sattus õnnetusse

Laupäeval kella kahe ajal päeval juhtus liiklusõnnetus Kogula–Karida tee alguses, kus 16-aastase noormehe juhitud mootorratas Qingqi kaotas lauges paremkurvis juhitavuse.

Ratas paiskus teel ümber ja põrkas kokku vastutuleva sõidukiga Hyundai Tucson, mida juhtis 36-aastane mees. Mootorrattur, kes umbes kuue meetri kaugusele auto rataste alla lohises, toimetati Kuressaare haiglasse.

Inimesed jäid Ooste madalal lõksu

Laupäeva päeval edastati politseile teade, et Vilsandi lähedal Ooste madalal on kaks inimest lõksus, kuna merevesi on vahepeal tõusnud ning jalgsi enam tagasi ei saa. Vabatahtlikud merepäästjad toimetasid lõksu jäänud inimesed Saaremaa pinnale, ütles Kuressaare politseijaoskonna patrull­talituse juht Matis Sikk Saarte Häälele.

Koiklas hoiti ära kuivati põleng

Laupäeval kell 19.23 sai häirekeskus teate tulekahjust Leisi vallas Koikla külas. Teataja sõnul põles kuivati sees olev kiirkuivati, milles umbes kaheksa tonni vilja. Esimesena sündmuskohale jõudnud Leisi vabatahtlikud päästjad selgitasid välja, et ohtu hoonele ei ole ning põles kiirkuivati küttekolde osa.

Põleng kustutati kell 20.05, edasi jätkati küttekolde jahutamisega.

 

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 605 korda, sh täna 1)