Karilaid pärib parvlaevade mootorite kohta (4)

Keskerakonna aseesimees, riigikogu liige Jaanus Karilaid saatis kirjaliku küsimuse majandus- ja taristuministrile Kristen Michalile, milles pärib kuulduste kohta, et uutele parvlaevadele kavandatavad peamootorid polegi kõik uued.

Karilaid nentis, et kui kahtlused vastavad tõele, siis käib juba pikemat aega laiapõhjaline ja poliitiliselt koordineeritud valetamine poliitilise korruptsiooni varjamiseks. “Laevade mootorite osas toimunud sehkendamisest on meedias juba juttu olnud, mis süvendab kahtlusi toimuva osas veelgi.”

TS Laevad OÜ juhatuse esimehe Kaido Padari sõnul on uutel parvlaevadel mitte ainult peamasinad uued, vaid ka kõik muud detailid.

“Oleks mõeldamatu, et uutele laevadele pannakse vanad peamasinad või mõned muud detailid. Laevad läbivad vastava kontrolli, igat sammu jälgivad nii tellija, klassiühingu kui ka ehitusjärelevalve inimesed,” selgitas Padar.

 

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 472 korda, sh täna 1)