Linn sõlmib leppe jalgpalliliiduga (2)

Kuressaare linnavalitsus kiitis teisipäevasel istungil heaks linnavolikogule esitatava otsuse eelnõu, mille sisuks on loa andmine Kuressaare linnavalitsuse ja Eesti jalgpalli liidu vahelise koostöölepingu sõlmimiseks.

Kuressaare jalgpallistaadioni rekonstrueeritud kunstmuruväljak Talve 88A (endise aadressiga Vuti tn 1) avati tänavu 27. mail ja peamiselt kasutavad väljakut Kuressaare üldhariduskoolid. Linnavalitsus soovib muuta jalgpalliväljaku kasutamise intensiivsemaks ja võimaldada seda kasutada ka Eesti jalgpalli liitu kuuluvatel Kuressaares registreeritud jalgpalliklubidel.

10 aastaks sõlmitava koostöölepingu kohaselt saaksid jalgpalliklubid vastavalt graafikule kunstmuruväljakul treeninguid läbi viia ning liit toetaks väljakule uue inventari soetamist ja taristu rajamist 50 000 euroga, tehes seda hiljemalt 2016. aasta lõpuks. Linnavolikogu arutab koostöölepingu sõlmimist 25. augustil.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 313 korda, sh täna 1)