Konkurss Kihelkonna kooli direktori kohale nurjus (5)

Ehkki Kihelkonna kooli direktori konkursile laekus kaks sooviavaldust, kuulutas vallavalitsus konkursi siiski nurjunuks.

“Kandideerijaid oli küll kaks, kuid kumbki neist ei kvalifitseerunud,” ütles Kihelkonna vallavanem Raimu Aardam Saarte Häälele. “Probleem oli selles, et kummagi kandidaadi haridustase ei vastanud haridusministri määruses esitatud nõudmisele – üldhariduskooli juht peab omama magistri tasemel kõrgharidust.”

Küsimusele, mis saab edasi, vastas vallavanem, et nüüd hakkavad nad otsima direktori kohusetäitjat. “Kuna õppeaasta on kohe algamas, pole enam mõtet uut konkurssi korraldada,” märkis ta. “Püüame leida ajutise kohusetäitja, kuid ka temal peab olema vähemalt magistrikraad ette näidata.”

Raimu Aardam avaldas lootust, et hiljemalt 22. augustiks on Kihelkonna kooli direktori kohusetäitja siiski ametis. “Püüame ta leida ikkagi oma valla inimeste seast,” lisas ta.

 

 

 

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 681 korda, sh täna 1)