Politsei nabis kinni onanisti (5)

Politsei tabas kolmapäeval liputaja, keda Kuressaare Mooni Säästumarketi külastaja oli märganud lähedal asuvates põõsastes end rahuldamas.

Kuressaare politseijaoskonna piirkonnavanem Meelis Juhandi ütles Saarte Häälele, et politsei sai teate võimalikust eneserahuldajast kolmapäeval kell 17.10. Teate kohaselt oli Säästumarketi juures põõsastes meesterahvas, kes ennast suguliselt rahuldas.

“Politsei tabas kohale jõudes sealt lähedalt kirjeldustele vastava mehe ja toimetas ta politseijaoskonda,” rääkis Juhandi ja lisas, et juhtumiga seoses alustati väärteomenetlust avaliku korra rikkumise asjus.

Kuna jaoskonda toimetatud mees eneserahuldamist avalikus kohas ei tunnistanud ja politsei teda teolt ei tabanud, jääb tema süü tuvastamine menetluse hooleks.

“Praegu on meil tunnistaja kirjeldus sellest meesterahvast ja sama kirjeldusega isik toodi jaoskonda,” nentis Juhandi ja lisas, et politsei palub ka kõigil teistel, kes samal ajal Säästumarketi lähedal ringi liikusid ja midagi märkasid, võtta ühendust politseiga kas telefonil 45 49 711 või 45 49 751.

Vaevalt loetud päevad tagasi, möödunud pühapäeval, teatati Facebooki kommuuni Märgatud: Saaremaal lehel Kuressaare rannas ja lossi ümbruses liikuvast kahtlasest mehest, kes rahuldas ennast häbi tundmata otse laste mänguväljaku vastas.

Saarte Hääl kirjutas siis, et pereisa, kes häirivat tegutsemist nägi, kutsus politsei, kuid kahjuks jõudis mees siis jooksu pista.

Meelis Juhandi sõnul neid kahte sündmust praegu omavahel otseselt seostada ei saa.

Saarte Häälele teadaolevalt on tabatud mees Saaremaal sündinud, kuid praegu ta siin ei ela, vaid viibis siin tööülesannete täitmisel.

 

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 2 042 korda, sh täna 1)