Kooliaasta algus toob politseile appi 50 vabatahtlikku

1. ja 2. septembril on Kuressaare politseijaoskonna politseinikud, abipolitseinikud ja teised vabatahtlikud Saare maakonna koolide ümbruses tagamas ülekäiguradadel jalakäijate ohutust.

Kahe päeva jooksul on üle maakonna politseil abis ligi 50 vabatahtlikku. Lisaks sellele kontrollitakse kergliiklejate liikluskäitumist ning sõiduvahendite korrasolekut.

Kuressaare politseijaoskonna noorsoopolitseinik Kaisa Nurm toonitas, et ka järgmisel nädalal hoiab politsei koolide ümbruses ristmikel ja ülekäiguradadel toimuvat fookuses, et aidata liiklejatel üksteist märgata. “Sõidukijuhtidelt ootame tähelepanelikkust jalakäijate suhtes ning mõistmist, et liigne kiirustamine ning närvilised manöövrid tekitavad ohtlikke olukordi. Iga liikleja peab olema tähelepanelik ning arvestama teistega, andes enda käitumisega eeskuju ka teistele!” rõhutas ta.

 

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 27 korda, sh täna 1)