Kadri jätkab Muhu väinal võimsalt

 EDUKAD: Saarlaste jaht Elli on näidanud head minekut. Foto: Muhu väina regatt FB


EDUKAD: Saarlaste jaht Elli on näidanud head minekut.
Foto: Muhu väina regatt FB

Muhu väina regatil on saarlased jätkuvalt heas hoos. Suuremate jahtide grupis ORC 1 võttis etapil Haapsalust Kärdlasse võidutsenud Forte saarlasest kapteni Jaak Jõgiga tagasi vahepeal kaotatud üldesikoha.

ORC II grupis oli Katarina Jee (Mart Tamm) viies ning on kokkuvõttes samal kohal. Vahe teise kohaga on vaid kaks punkti.

CDL 8 grupis on jätkuvalt võidulainel jaht Kadri (Tanel Õun), kes noppis juba kolmanda etapivõidu järjest. Kolmandal etapil oli taas kolmas Lagle II (Ülari Velviste), kes samal kohal ka kokkuvõttes.

ESTLYS I grupis jätkas 16. kohaga Cassandra (Jaanis Prii). Kokkuvõttes ollakse koht allpool.

Head minekut näitab jaht Elli, kes ESTLYS II grupis kapten Margus Hietiga sai teise koha ning kokkuvõttes ollakse ka teised. Samas grupis tegi tubli sõidu ka Liliann (Margus Beljakov), kes kahe 9. koha kõrvale teenis neljanda koha. Kokkuvõttes ollakse 7. real.

Samamoodi on tõusu teinud ESTLYS III klassis seilav Mercurius (Margus Tasa), kes lisas kahele kümnendale kohale kolmanda etapi viienda koha. Kokkuvõttes ollakse seitsmendad. Samas grupis diskvalifitseeriti kahjuks noorpurjetajate jaht Maris. Nemad jätkavad 22. kohal.

Eile sõideti lühirada Kärdla lähistel.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 306 korda, sh täna 1)