Saarlase Teleport on globaalne tšempion

FOTO: WSA

FOTO: WSA

Idufirma Teleport, mille üks kaasasutajaid on Kuressaarest pärit Silver Keskküla (pildil keskel)  ja teine asutajatest, samuti Saaremaa juurtega Sten Tamkivi, tõi Singapuris toimunud ülemaailmselt innovatsiooni tippkohtumiselt koju globaalse tšempioni tiitli kultuuri ja turismi valdkonnas.

Silver Keskküla ütles Saarte Häälele, et igasugune tunnustus teeb alati heameelt.

“Kohapeal konkurentsi nähes olin eriti üllatunud meie kategooria võitmise üle, kuna muljetavaldavaid noori ja suure sotsiaalse impactiga (mõjuga) projekte jagus,” nentis Keskküla.

Kõnealune konkurss valib välja ja edendab maailma parimaid e-sisuga, innovaatilisi info- ja kommunikatsiooni tehnoloogia rakendusi. Konkursil on enam kui 400 osavõtjat ning n-ö esimese vooru järel korraldatigi tippkohtumine Singapuris, kus lisaks konverentsile, töötubadele ja kohtumistele toimus ka suurejooneline auhinnatseremoonia.

 

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 391 korda, sh täna 1)