Evelin Ilves tuleb lossipäevadele kokkama (3)

Kuressaare lossipäevadel saab tänavu proovida endise presidendiproua hõrgutisi. Evelin Ilvese toovad Saaremaale Dereku Burgeri omanikud Fleur Sprenk ja Derek Ewen.

“Jah, teeme Evelin Ilvesega koostööd ning ta tuleb koos meiega Kuressaare lossi päevadele,” rääkis perefirma Dereku Burger üks rajajaid Fleur Sprenk, lisades, et nad on tulihingelised oma rahva toetajad ja katsuvad saada alati nii palju kui võimalik kohalikku toorainet, ja see neid kokku viiski. Lisaks Evelin Ilvesele kokkab koos Fleuri ja Derekuga ka Jesper Parve. Dereku Burgeril on plaanis lossipäevadel pakkuda kvaliteetset kõhutäit, mis on valmistatud kohalikust toorainest ning ise on nad riietatud vanaaegselt, et oleks ikka näha, kuidas kunagi lossis elati.

“Kuna Evelin tunneb leiva hinge ning on tervisliku toitumise propageerimisega toetanud Eesti väiketootjaid juba aastaid ning Jesper on tänavatoiduäri tõeline fänn, siis otsustasimegi koos pakkuda Eesti inimestele midagi uut kvaliteedi mõttes,” märkis Sprenk, lisades, et see on midagi, kus on armastus, hing ja energia.

Kuna enamus Eesti inimesi austavad hingega tehtut, siis hakkavadki valmima päris Eesti käsitöövõileivad: võikud, burgerid või kuidas iganes soovitakse neid kutsuda. Rikkalikus rüüs leib, mis valmib otse inimeste silme all.

Dereku Burger on Fleuri ja Dereku pereettevõte, mis sai alguse viis aastat tagasi Saaremaal ning kuigi hetkel on põhitegevuskoht Tallinn, on nende juured ikka saarel. Nende hitiks kujunes tuntud öögrill, kus burger valmis inimeste silme all.


Evelin ja Jesper: tulge sööma!

Meil on kõik kohalik ja päris, nii palju kui aastaaeg ja taluelu pakkuda saavad. Kasutame just seda Eesti toorainet, mis on hetkel tõeliselt hea ja kättesaadav. Kõik, mis võimalik, teeme ise. Retseptid ja ideed on puha meie omad – sõprade ja armsamate peal proovitud. Me armastame oma toitu ning kutsume teid kõiki sellest osa saama!

Jesper ja Evelin

 

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 663 korda, sh täna 1)