Sõidueksam Kuressaarest ei kao (2)

1. oktoobril alustab tegevust maanteeameti tsentraalne eksamikeskus, et tõsta eksamineerimise kvaliteeti, ühtlustada ootejärjekordi ning vähendada korruptsiooniriski. Sellega seoses saab A- ja B-kategooria sõidueksameid teha järgmisest aastast kaheksas ja ülejärgmisest jaanuarist vaid kuues linnas, teatab maanteeamet.

A- ja B- kategooriate ja nende alamkategooriate sõidueksameid hakatakse alates 2017. aastast vastu võtma Tallinnas, Tartus, Pärnus, Rakveres, Viljandis, Jõhvis, Kuressaares ja Kärdlas. Aastast 2018 kaovad loetelust Viljandi ja Jõhvi, kuid tulenevalt geograafilistest iseärasustest jäävad Kärdla ja Kuressaare. Teooriaeksamite ja ülejäänud kategooriate sõidueksamite vastuvõtmist antud muudatus ei puuduta.

 

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 402 korda, sh täna 1)