SEB Kuressaare kontor läheb üle automatiseeritud sularaha teenindusele (1)

Alates 1. augustist lähevad SEB Kuressaare, Rakvere ja Võru kontor üle kaasaegsele automatiseeritud sularaha teenindusele ehk sularahaga seotud toiminguid on edaspidi võimalik teha pangakontori iseteenindusalal asuvates automaatides, mis on avatud ööpäevaringselt.

SEB jaepanganduse divisjoni direktor Tõnu Sepp nentis, et eestimaalaste tarbijakäitumine on viimaste aastate jooksul märgatavalt muutunud. Kliendid eelistavad sularaha asemel järjest enam kaardiga maksmist ja igapäevapanganduse tehingud on liikunud kontorist erinevatesse kaugkanalitesse.

“Seetõttu on valdaval osal klientidest vaja pangakontorit külastada vaid korra aasta või kahe jooksul, et koos spetsialistiga vaadata üle oma investeeringud ja laenud ehk kontoritest on saanud nõustamiskeskused. Sularahateenused jäävad aga kõikidesse kontoritesse alles – neid saab edaspidi kasutada iseteenindusalal asuvates sisse- ja väljamakseautomaatides.”

Kuressaare, Rakvere ja Võru kontori töötajad nõustavad kliente ja sõlmivad igapäevapanganduse, laenu ja liisingu, kogumise ja investeerimise, pensioni ning kindlustuse lepinguid. Lisaks juhendavad kontori lahtiolekuajal pangatöötajad kliente, kes soovivad abi pangaautomaadi kasutamisel.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 709 korda, sh täna 1)