Airest jäi jaaniaegsete erilendudega rahule

Suursaarte ja Tallinna vahelise lennuliini teenindaja hankel samuti osalenud Eesti lennufirma AS Airest, kes soovis liinile tulla 33-kohalise lennukiga, tegi jaanipühade aegu Kuressaarde lennureise oma kuludega.

Airesti tegevjuht Jaanus Ojamets tunnistas, et nn jaanilendude projekt kujunes ettevõtte jaoks positiivseks. “Saime testida enda sisemist valmisolekut selliste lendude tegemiseks,” tähendas ta. “Samuti suutsime ühe nädalavahetusega luua kasutajasõbraliku piletimüügisüsteemi, mille üle oleme uhked.”

Huvi lendude vastu oli Ojametsa sõnutsi suur ja tagasiside positiivne. “Samas peame tõdema, et eestlastele meeldib oma tegevusi pikemalt ette planeerida, millest tingituna täituvus jäi pigem tagasihoidlikuks,” nentis lennufirma juht.

Täituvusest olulisem selle projekti juures oli tema sõnul see, et nad leidsid palju huvilisi, kes sooviksid mingil hetkel Airesti teenuseid kasutada. “Peamine on, et nüüd teatakse, et Eestis on usaldusväärne erakapitalil põhinev lennufirma, kes on võimeline operatiivselt kvaliteetset lennuteenust pakkuma.”

Airesti tavapileti hind Tallinnast Kuressaarde oli 42 eurot ja sooduspilet 35 eurot. Ettevõte opereerib kaheksa SAAB 340 lennukiga. SAAB-iga sooviti liini teenindama tulla ka regulaarselt.

 

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 279 korda, sh täna 1)