Kohus pani Peederga põgeniku 20 päevaks arestimajja (5)

Pärnu maakohus tunnistas täna süüdi 19-aastase Juhani, kes purjuspäi teisipäeva hilisõhtul Kuressaarest kuni Leisi vallani politseinike eest ära põgenes.

Olgugi et noormees sõitis Upa külas üle politseinike pandud teetõkise ja lõhkus oma Audi rehvid, ei pannud see teda peatuma. Põgenik õnnestus kinni pidada alles kümneid kilomeetreid hiljem Leisi vallas Peederga külas, kui ta kraavi sõitis.

Seejärel 48 tunniks vahi alla võetud ja juba eile kohtu ette viidud Juhan peab kohtuotsuse kohaselt arestimajas veetma kokku 20 päeva. Esialgu kuni 19. juunini, seejärel alates 21. juuni hommikust kuni arestipäevade lõpliku ära kandmiseni.

Kohus võttis Juhanilt lisakaristusena ära juhtimisõiguse kuueks kuuks, mille kandmise aja algust loetakse kohtuotsuse jõustumisest.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 132 korda, sh täna 1)