Saikla pood uues kuues

TERE TULEMAST: Saikla poe juhataja Maaja Kuul ja müüja Anni Maasik ootavad jälle kliente. Tagaplaanil Julika Soom ja Anne Olop firmast Neli Disain. MAANUS MASING

TERE TULEMAST: Saikla poe juhataja Maaja Kuul ja müüja Anni Maasik ootavad jälle kliente. Tagaplaanil Julika Soom ja Anne Olop firmast Neli Disain.
MAANUS MASING

Tänasest on taas avatud Saaremaa tarbijate ühistu kapitaalremondi läbinud Saikla pood.

Kauplus sai tuulekoja, mis muudab kauplusse sissepääsu mugavamaks, tänu sellele suurenes ka poe müügipind. Kõik ruumid said uue põranda, lae, elektri- ja valgustussüsteemi, täielikult uuendati ka kaupluse sisustus. Lisaks on külastajatele loodud sujuvam ligipääs hoonele nii jalgsi kui ka ratastooli kasutades.

“Avaram kauplus loob parema ostukeskkonna kõigile külastajaile,” ütles STÜ juhatuse liige Kalle Koov, kelle sõnul pole vähem tähtsad ka töötajate paremad töö- ja olmetingimused.

Käsilolevatest renoveerimistest rääkides märkis Koov, et möödunud nädalal jõudsid lõpule Pärnu Port Arturi Konsumi kaupluse esimese etapi tööd, mille tulemusel avati iseteeninduskassa tsoon ja uuendatud sissepääsuala. “Juba esimesel nädalal kasutas iseteeninduskassasid pea viiendik kauplusekülastajatest,” tõdes ta.

Teise etapi uuendustööd jätkuvad Pärnus oktoobris, mil kaasajastatakse puu- ja köögiviljaosakonda, saia-leivaosakonda ning vahetatakse välja pagariosakonna sisustus. Lisaks uuendatakse sisekujunduselemente ja valgustuslahendusi.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 355 korda, sh täna 1)