Sotsiaalmaja tuleb ohutuks muuta (2)

Päästeameti inspektorid külastasid Kuressaare pargi ääres asuvat uut sotsiaalmaja ja andsid soovitusi hoone evakuatsiooniväljapääsu lahenduse osas.

“Juttu oli paarist erinevast variandist, kuidas olukord lahendada,” rääkis Lääne päästekeskuse Saaremaa osakonna juhataja Margus Lindmäe. “Üks võimalus on, et praegu teise korruse toas asuv varuväljapääs tuleb seinte asukohta muutes tuua koridori ja jätta koridori pikenduseks, et ka teistest tubadest saaks selle väljapääsu kaudu evakueeruda.”

Samuti arutasid inspektorid linna ehitusjärelevalveametnikuga, kuidas muuta ohutumaks varuväljapääsu trepiplatvormi, kust 1,5 aastane laps 19. mail alla kukkus. Ajutise lahendusena oli avariiväljapääsu ette lükatud kapp, ent evakuatsiooniväljapääsu tõkestada ei tohi.

“Nüüd tuleb üheskoos lahendused välja mõelda,” lausus Lindmäe.

 

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 710 korda, sh täna 1)