JUHTKIRI: Suitsuvines päevitajad (1)

See, kui linn keelab Titerannas suitsetamise, rõõmustab ilmselt paljusid, keda sigaretiving  ja liiva seest piiluvad konid on rannamõnude nautimisel häirinud.

Kui ise ei suitseta, pole just meeldiv, kui pead värske õhu hingamise asemel taluma naabruses päevitaja tossamist. Paraku on neid, kes ei mõtle või ei hooli sellest, et sigaretti tõmmates rikuvad nad ka teiste tervist. Olgu need teised siis täiskasvanud või alles lapsed.  Kuressaare on tituleeritud terviselinnaks. Ka Titerand on lastega perede seas populaarne ajaviitmispaik. Viitab sellele ju ranna nimigi. Oleks loogiline, et terviselinna rannas kehtiks suitsukeeld.

Ja kindlasti leidub neid, kes unistavad, et seadusega keelataks suitsetamine kõigis avalikes randades.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 239 korda, sh täna 1)