Hindrek Pulk ja Karli Allik jätkavad senistes klubides

Baltikumi võrkpalliklubisid ühendava Saja Liiga lõppenud hooaja parimaks mängijaks tunnistatud diagonaalründaja Hindrek Pulk jätkab karjääri Pärnu Võrkpalliklubis, kui ta just välismaale ei lähe.

“Välismaale on võimalik veel suve jooksul siirduda, aga kui ei õnnestu, siis jätkan Pärnus,” kinnitas Hindrek Pulk. Ta lisas, et Eesti meistrivõistluste finaalmängudes seganud tugev seljavalu on taandumas ja taastusravi järel saab taas palli mängida. “Tervis läheb tasakesi paremaks,” tõdes ta.

Karli Allik tõmbab tulevalgi hooajal selga Selveri särgi. Nüüd juba ka koondises debüteerinud Allik ütles, et Selveris on hea jätkata, sest klubis on hea seltskond ja meeskond hakkab uuel hooajal mängima meistrite liigas.

 

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 177 korda, sh täna 1)