Timo Eichfussile Tartu Rockiga taas hõbemedal

Alexela korvpalli meistriliiga hooaeg lõppes finaalseeria viienda mänguga, kui Kalev/Cramo alistas kodusaalis väga kindlalt TÜ/Rocki 81 : 54. Tiitel võideti mängudega 4 : 1. Timo Eichfussile seega hõbemedal.

“Eks tunne on ikka selline, et kui oleks ise mänginud, mis siis oleks olnud!?” märkis Timo Eichfuss, kes ei saanud mängida vigastuse tõttu. “Esimene finaal, mida olen pidanud kõrvalt vaatama, ja väga raske oli seda niimoodi vaadata.”

Timo Eichfussi hinnangul ei uskunud Rocki mehed endasse piisavalt. “Võib-olla on see suurim põhjus, miks me Cramole alla jäime. Me ei suutnud vist arvata, et võiksime neid võita,” lausus ta.

Samas teeb rõõmu see, et tervis läheb paremaks. “Jala saan kindlasti korda ja tahaksin sel aastal koondist aidata,” avalikustas Eich­fuss oma plaanid, lisades, et suve keskpaigaks tahab ta jala korda saada.

 

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 92 korda, sh täna 1)