Lennupiletite müük võib alata tuleval nädalal

Majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumis eile toimunud kohtumisel Saare maavalitsuse ja Leedu firma Transaviabaltika esindajatega räägiti lennulepingu sõlmimise detailidest. Ehkki läinud nädalal oli lootust, et kohtumisel selgub ka kuupäev, millal lennud algavad, see siiski veel paika ei saanud.

Saare maasekretär Jaan Leivategija sõnas, et ära tuleb oodata järgmine kokkusaamine sel neljapäeval. Alles siis saab ehk öelda ka lendude alguskuupäeva. Praegu olevat kuupäeva variante kaks. “Ootame neljapäeva ära,” soovitas ta.

Kui uue vedaja Transaviabaltika esindaja Rene Must avaldas eelmisel nädalal lootust, et lennud võiksid alata juuni teisel nädalal, siis Leivategija sõnul seda kinnitada ei saa. “Teoreetiliselt võiks siis minna lahti piletimüük,” nentis Leivategija, lisades, et kinnitada ta seda siiski enne neljapäevast kohtumist ei saa. “See on lihtsalt esimene tärmin, mil see võiks alata.”

Kuna vedaja peab maasekretäri sõnul ka lennujaamadega lepingud sõlmima, sest piletimüük peaks algama nii veebis kui ka lennujaamades, siis vahepealsete päevade jooksul peakski see tehtud saama.

Samuti tuleb samal ajal kõik ülejäänud detailid paika saada. Väidet, et esimene lend võiks toimuda heal juhul ülejärgmisel nädalal, maasekretär eile kinnitada ei saanud, aga ka ümber lükata mitte.

Saare maavalitsusest osalesid kohtumisel maavanem Kaido Kaasik, maasekretär Jaan Leivategija ja arendusnõunik Karl Tiitson.

 

 

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 293 korda, sh täna 1)