Torgus peeti KEAT-laagrit

Päästeameti korraldas maakonna kuuendatele klassidele laagri "Kaitse End ja Aita Teist (KEAT)". TÕNU VELDRE

Päästeameti korraldas maakonna kuuendatele klassidele laagri “Kaitse End ja Aita Teist (KEAT)”.
TÕNU VELDRE

Neljapäeval ja reedel toimus Torgu kogukonnamaja staadionil päästeameti korraldatud Kaitse End ja Aita Teist(KEAT) laager maakonna kuuendatele klassidele.

Seitsmendat korda toimunud laagris osales 17 kaheksaliikmelist võistkonda. Teist aastat ollakse Torgus. “Siinne perenaine on tore ja paljud lapsed pole varem Torgus käinud,” põhjendas asukohavalikut laagri korraldaja Kätlin Poopuu.

Esimesel päeval tuli täita erinevaid ülesandeid meditsiinist demineerimise, tuletõrje ja veeohutuseni. Kohal oli maanteeamet pöörleva autoga. Noortega koos võistlesid ka juhendajad. Neile räägiti lisaks veel vetelpäästest. Kahepäevases laagris magati öösel telkides. Reedesel päeval võeti mõõtu tuletõrjeolümpial. Tegu oli tõsise võistlusega, sest kõik võistkonnad olid talvel saanud teoreetilist õpet, mida nüüd praktikas rakendati.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 539 korda, sh täna 1)