Muhu restorani uus nimi on Koost (2)

Kümmekond aastat tagasi Liival alustanud Muhu restoran kannab sellest suvehooajast nime Koost, mis muhu keeli tähendab lusikat.

Liival asuva restorani ruumide omanikfirma Muhu Maa OÜ juhatuse liige Ain Kollo ütles, et erinevaid nimevariante sai läbi kaalutud sadakond, kuid eelkõige peaks nimi viitama tegevusalale ja oma vaoshoituses välja kandma.

Ain Kollo sõnutsi tekkis tal nimevahetuse mõte eelmise hooaja järel, mis polnud kõige õnnestunum. Pealegi pole Muhu restoran Kollo hinnangul nagu päris õige nimi, sest mingil määral on Muhu restoranid kõik sealmail tegutsevad restoranid.

Et Liival on rajamisel ka liharestoran, siis muutub konkurents toitlustajate vahel aina teravamaks. Kollo hinnangul ei tee konkurents halba ja kui jagub parkimiskohti, jagub külastajaid kõigile. “Kindlasti võidab sellest ka suvemuhulane, sest kaua sa ühes kohas ikka käid,” sõnas Kollo.

Kollo sõnul hakkab restoranis Koost kokkama küünikontsertide korraldaja ja Rootsivere külavanem Toomas Rohtlaan. Praegu värskendatakse restorani siseviimistlust ja kokku on pandud uus menüü.

Restoran Koost avatakse ajavahemikul 7.–9. juuni, sõltuvalt sellest, millal söögikoht viimase lihvi saab.

 

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 268 korda, sh täna 1)