Henrik Normann tegi komöödiaetendust purjuspäi (12)

21. mail läks Kuressaare linnarahvas kultuurimajja, et lasta end koomik Henrik Normanni pöörastest New Yorgi seiklustest naerutada. Ent esimeses reas istunud Teet ei saanud etenduse esimese neljakümne minuti jooksul ühtki korda naerda, sest Normann tundus olevat laval purupurjus, kirjutas Delfi.

“Istusime esimeses reas ja kui näitleja lavale tuli, tundsime kaasaga kohe viinahaisu,” sõnas etendust külastanud Teet Publikule ning kirjeldas, kuidas Normanni jutust suurt midagi aru saada polnud, keel oli nii pehme.

“Põhimõtteliselt esimese neljakümne minuti jooksul polnud Normann oma jutuga Tallinna Lennujaamast kaugemale jõudnud,” lisas Teet ning sõnas, et New Yorgi seiklustest oli asi kaugel. Henrik Normann kordas pidevalt oma juttu ja ei suutnud kahjuks ka toolile istudes sellele pihta saada.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 4 341 korda, sh täna 1)