Tinno viis peaminister Rõivasele sidruneid (3)

Reformierakonna Saaremaa piirkonna liige Andres Tinno viis täna Tallinnas toimuvale erakonna volikogule kaasa kotitäie sidruneid ja kinkis nad peaminister Taavi Rõivasele, kirjutab Postimees.ee.

Tinno ulatas sidrunid Rõivasele, öeldes, et tõi erakonna esimehele värskeid sidruneid otse Saaremaalt. Rõivas Tinnolt sidruneid siiski vastu ei võtnud ja ta pööras teema naljaks, öeldes, et tal pole neid vaja ja ta tuleb oma palgaga ilusti välja.

Tinno pakkus sidruneid ka riigihalduse ministrile Arto Aasale, kes neid aga vastu ei võtnud ja eemaldus.

Tinno viitas sidrunitega Tallinna Sadama altkäemaksuafäärile. Laevandusettevõtja Vjatšeslav Leedo andis esmaspäeval Tartu maakohtus tunnistusi, rääkides, et Tallinna Sadama endine juhatuse liige Allan Kiil küsis talt neli miljonit eurot, joonistades paberile neli sidrunit.

Vaata Postimehe pildigaleriid siit

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 613 korda, sh täna 1)