Allkirjad hooldekodu vastu (1)

Ida-Niidu elamurajooni inimesed kavatsevad eeloleval esmaspäeval toimuvale erihooldekodu-teemalisele arutelule esitada kümnete allkirjadega pöördumise, milles vastustavad plaani rajada hoolekandeasutus Ida ja Kirde tänava nurgale.

Korteriühistu Mooniõis juhatuse liige Aili Priske ütles Saarte Häälele, et ümberkaudsed inimesed on valdavalt hooldekodu rajamise vastu. “See ei ole sobilik koht. See on piirkonna ainuke roheala, kõrval on lasteaed, ligiduses maantee,” märkis ta. “Need inimesed väärivad paremat elamispaika kui elamurajoonis, pealegi me ei tea, mida see pikemas perspektiivis meile, meie lastele kaasa toob.”

Priske teada käib allkirjade kogumise aktsioon ka teistes ümberkaudsetes majades.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 372 korda, sh täna 1)