LUGEJA KIRI: Perekond Siinori toetuseks (3)

Mul ei tarvitsenud täna ajalehte avadagi, kui nägin ehmatavat pealkirja “Kaebaja saatis haigete sõidutajaile politsei kaela”.

Olen ise olnud selle auto kasutaja ja tean täpselt, kuidas teenindus toimub. Mul oli vaja minna Ida-Tallinna keskhaigla silmakliinikusse, vastuvõtuaeg oli kell 9.

Uurisin põhjalikult busside Tallinna jõudmise aegu, aga kõige varasem jõuab hommikul 10 paiku. Kui Tallinnas on sugulasi, võib ju õhtul sinna sõita või hotellis ööbida, aga kui ääretult mugav on ikka see, kui hommikul tullakse koju järele. Olen küll võimeline veel ise liikuma, aga neile, kel on liikumisraskused või tõsised hädad, on selline teenus lausa hädavajalik.

Sõit kulges äärmiselt meeldivalt. Kõik jõudsid ettenähtud ajal arsti juurde. Meid oli neli reisijat ja autojuhiks oli Hannes Siinor. Ei jätku piisavalt sõnu tema abivalmiduse kiitmiseks: iga haigega läks ta koos haiglasse, et juhatada abivajaja õigesse kohta, sest eks neis suurtes haiglates ole raske orienteeruda.

Sama oli tagasitulekuga: igaüks helistas, millal vabanes, ja Hannes oli ootamas. Olime taas oma koduukse juures üsna varasel õhtupoolikul.

Mul on lihtsalt häbi selle kaebaja pärast. Keegi ei saa kunagi kindel olla, et temal kunagi niisugust teenust hädasti vaja ei lähe.

Kaebaja ootused ja lootused – mis need olid, seda teab vaid ta ise – õnneks ei täitunud, mida võiski arvata, aga see intsident oli perekond Siinorile ebameeldiv ikkagi. Aitäh, perekond Siinor, et võimaldate haigetel inimestel vaevata pääseda pealinna arstide juurde.

Tänulik sõitja Linda Liivamägi

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 677 korda, sh täna 1)