GOSPA peakokk Alar Aksalu on leidnud lihtsa lahenduse, kuidas restoranis tarvis- minevat rohelist kraami veidi ka käepäraselt kasvatada. Nimelt külvas ta vajaliku kraami seemneid hotelli ühe osa katusel paiknevatesse kasvukastidesse.
“Värske on parim,” kinnitas peakokk Aksalu. “Värvilised redised, värvilised porgandid, endiivia, jääsalat, erinevad maitsetaimed, söödavad lilled, musta sõstra põõsad, et kurgimarinaadide jaoks ja värskete kurkide soolamiseks sõstralehti noppida,” rääkis Aksalu oma taimeaiast, mis praegu koosneb viiest kastist, millele lisandub veel kaks.
(Vaadatud 2 541 korda, sh täna 1)
Kas pole see pisut äärmuslik? taimede kasvatamine söögiks katusel linna keskkonnas? enda tarbeks küll, aga hotelli söögi tarbeks? Lihtsalt linna õhku arvesse võttes…
Pole meie linna õhul häda midagi.
Peenrad on ikka tunnustatud ja inimtoiduks tarvitamiseks heaks kiidetud?
Kus saaks veel puhtam õhk olla kui mere ääres? Tänuväärt ettevõtmine!
Tegu on dekoratiivtaimedega ;)