Mida on teada Donald Trumpi abikaasast?

KOLMAS: Sloveeniast pärit kaunitar, endine modell ja praegune ehtedisainer on USA presidendikandidaadi Donald Trumpi kolmas elukaaslane. Väga võimalik, et just temast saab pärast presidendivalimisi selle aasta novembris Ameerika uus esimene leedi. THEWEEK.CO.UK

KOLMAS: Sloveeniast pärit kaunitar, endine modell ja praegune ehtedisainer on USA presidendikandidaadi Donald Trumpi kolmas elukaaslane. Väga võimalik, et just temast saab pärast presidendivalimisi selle aasta novembris Ameerika uus esimene leedi.
THEWEEK.CO.UK

USA ühe peamise presidendikandidaadi abikaasa sündis Sloveenias. Kui Donald Trump novembris valimised võidab, saab Melania Trumpist Valge Maja perenaine.

Endisest Jugoslaaviast pärit modelli peadpööritava edu vastu tuntakse praegu suurt huvi kogu maailmas. USA Vabariikliku Partei presidendikandidaadi Donald Trumpi abikaasa Melania neiupõlvenimi on Knavs. Sündinud on ta Sloveenia Sevnica linnakeses, mis jääb vaid tunniajase sõidu kaugusele riigi pealinnast Ljubljanast.

Arusaadav, et oma kodulinnas on Melania kõrgendatud tähelepanu all. Kuid sageli külastavad seda linna ka välismaised telekompaniid, et jäädvustada tagasihoidlikku paneelmaja, milles Melania koos oma õe Inesiga üles kasvas. Hiljuti võtsid selle reisi ette ka Saksa telejaama Deutsche Welle (DW) ajakirjanikud.

Saksa ajakirjanikel õnnestus pildile saada ka Sevnica meer Srecko Ocvirk, kelle kabinet asub linnasüdamesse jääval kõrgendikul ühes vanas lossis. Intervjuus DW korrespondendile ütles Ocvirk: “Meie linnake jääb küll suurtest magistraalidest veidi kõrvale, ent sellest hoolimata on turistid hakanud meid nüüd üha sagedamini külastama. Melania on paljudele meie linna neidudele suur eeskuju. Ta on tõestanud, et hea tahtmise korral võib inimene elus palju saavutada.”

Ehkki endise modelli ema ja isa elavad nüüd samuti Ameerika Ühendriikides, külastavad nad üsna sageli oma kodumaad, kus elab rohkesti nende häid sõpru ja tuttavaid. DW saates ilmnes, et Sevnica kesklinnas teavad kõik USA miljardäri Donald Trumpi efektset abikaasat.

“Loomulikult tunneme me tema üle uhkust. Ma arvan, et Melania on nii meie linna kui ka kogu Sloveenia suur uhkus,” ütles kohalik riigiametnik Moyca Jevsevar. Samal arvamisel oli veokijuht Boris Stamulak, kes lausus: “See oleks suur pluss meie riigi jaoks, kui Melaniast saab USA esimene leedi. Sloveeniat pandaks siis maailmas enam tähele.”

Pikem lugu ilmus laupäevases Saarte Hääles.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 453 korda, sh täna 1)