Muhu restoran vahetab nime (2)

Kümmekond aastat tagasi Liival alustanud Muhu restoran plaanib eelseisvale suvehooajale vastu minna uue nimega.

“Uued nimevariandid on juba olemas, kuid valikut tehtud veel ei ole,” ütles restorani ruumide omanikfirma Muhu Maa OÜ juhatuse liige Ain Kollo, kelle sõnul peaks toitlustuskoha nimevahetus aset leidma lähiajal. Kollo sõnul oli restoranil uus nimi juba välja mõeldud, kui selgus, et sama nimi on juba kasutusel.

Ain Kollo sõnutsi tekkis tal nimevahetuse mõte eelmise hooaja järel, mis polnud kõige õnnestunum. “Ma ei olnud eelmise hooajaga rahul ning tekkis mõte midagi muuta ja uutmoodi teha,” lisas Kollo, kes võttis ka uue meeskonna restoraniäri juhtima. Praegu värskendatakse restorani siseviimistlust ning kokku on pandud uus menüü.

Kollo sõnul asub restoranis algaval hooajal kokkama Küünikontsertide korraldaja ja Rootsivere külavanem Toomas Rohtlaan, kes on välja pakkunud ka mõtte avada restorani juures Kaubahoovis hamburgeriputka. “Tänavatoit läheb Eestis viimastel aastatel üha populaarsemaks, aga meil siin midagi sellist pole,” sõnas Rohtlaan, lisades, et plaan on hamburgerikiosk selle suve jooksul käima saada.

 

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 949 korda, sh täna 1)