Vanast politseimajast võib saada riigimaja (2)

Riigi Kinnisvara Aktsiaseltsis (RKAS) on idanemas mõte, et Kuressaare kesklinnas asuvast endisest politseimajast võiks saada ühine kodu mitmele riigiasutuste kohalikule esindusele. Lossi tänaval asuv politseimaja on viimastel aastatel tühjana seisnud ja on üsna täbaras seisukorras. Varem on RKAS andnud signaale, et hoone pannakse müüki.

Kuressaare linnapea Madis Kallas ütles neljapäeval linnavolikogus esinedes, et RKAS on välja tulnud riigimaja ideega. RKAS-i kommunikatsioonijuht Madis Idnurm tõdes, et idee on olemas, kuid alles väga algtasandil.

“Veel enne, kui me saame hakata rääkima võimalikest asutustest, kes võiksid tulevikus seda hoonet kasutama hakata, tuleb teha põhjalik analüüs olemasoleva hoone sobivuse kohta,” ütles Idnurm.

 

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 432 korda, sh täna 1)