Vaiveres hukkus liiklusõnnetuses mootorratta kaasreisija (FOTOD) (5)

Õnnetuse sündmuspaik. Erakogi

Õnnetuse sündmuspaik.
Erakogu

Laupäeva õhtul sõitis Lääne-Saare vallas mootorrattur teelt välja vastu puud. Kaasreisija suri hiljem kiirabiautos.

Laupäeval kell 18.46 sai politsei teate, et Saaremaal Lääne-Saare vallas Vaivere külas on Lilbi-Vaivere tee 3. kilomeetril mootorratas teelt välja sõitnud. Esialgsetel andmetel oli vastava kategooria mootorsõiduki juhtimisõiguseta mootorratta juht, 34-aastane mees, kaldunud lauges kurvis teelt välja ning sõitnud vastu puud. Õnnetus oli juhtunud kella 18.29 ajal.

Politseil on alust arvata, et juht oli õnnetuse toimumise hetkel joobes. Juhil oli peas kiiver, aga kahjuks puudus kiiver kaasreisijal, 51-aastasel mehel, kes sai õnnetuse tagajärjel eluohtlikke vigastusi. Kaasreisija suri hiljem kiirabiautos.

Kuressaare politseijaoskonna välijuhi Tambet Olli sõnul olid inimesed loonud eeldused traagilisteks tagajärgedeks. „Mootorrattaga sõites tuleb alati kanda kiivrit ja ükskõik, millist sõidukit juhtides peab olema kaine. Kindlasti tuleb vältida olukordi, kus kaasreisijana usaldatakse oma elu ja tervis joobes juhi kätesse,“ selgitas Oll.

Õnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Fotod: Irina Mägi ja erakogu

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 5 904 korda, sh täna 1)