Henrik Normanni uskumatud seiklused New Yorgis

SISUTURUNDUS

Sellise nimega teatritükNormann New Yorgis 2016k esietendub juba 3. mail Türil. Broadwayl  9.-16. jaanuaril 2016 kirja pandud tekst põhineb tõestisündinud lool. Käesoleva aasta alguse veetis Henrik Normann New Yorgis, elades Times Square’il, hotelli Crowne Plaza 46. korrusel, toas number 4637. Pärast äpardusi lennujaamas, kummalisi intsidente lennukis ja konflikte vastuvõtulauas ei oleks ta eales uskunud, et visiit New Yorki saab edasi veel ainult hullemaks minna. Enam ei jäänud muud üle, kui kõik üles kirjutada. Äratundmisrõõmu jagub kõigile, kes ise vähegi maailmas ringi reisinud on. Väikesed liialdused teenivad ainult üht eesmärki – vaatajatel peab lõbus olema. Lavale astuvad ka mitmed riigijuhid ja avaliku elu tegelased, sest kes oskaks neid veel paremini parodeerida kui mees-nagu-orkester Henrik Normann ise. Kohustuslik kõigile, kes naljast lugu peavad! Komöödiateatri etendus „Henrik Normanni uskumatud seiklused New Yorgis“ toimub 20.05 Orissaare Kultuurimajas (tel 45-45160) ja 21.05 Kuressaare Kultuurikeskuses kell 19. Muide, reedel 29.04 saates Nädalalõpp Kanal 2ga tutvustab Normann oma eelseisvat teatrituuri, kusjuures tema soojendusesinejaks on Taavi Rõivas.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 271 korda, sh täna 1)