Saaremaa kultuuritöötajad käisid Brüsselis

ERAKOGU

ERAKOGU

Kümme Saaremaa kultuuritöötajat käis möödunud nädalal eurosaadik Kaja Kallase kutsel Brüsselis Euroopa Parlamendi tööga tutvumas. Lisaks saadi osa 2016. aasta Euroopa puu küsitluse tulemuste piduliku väljakuulutamise tseremooniast.

Pildil seisavad tagumises reas Taritu rahvamaja direktor Aili Salong, Orissaare kultuurimaja juhataja Anu Viljaste, maakonna rahvakultuurispetsialist Krista Lember, Aste klubi juhataja Triino Lest, Valjala kultuurijuht Anneli Kaljuste ja Eikla klubi juhataja Viia Rohtla. Eespool on maavalitsuse kultuurinõunik Valve Heiberg, Kuressaare Kultuurivara kultuurikorraldaja Mariliis Pärn, Kuressaare linnavalitsuse kultuurinõunik Heli Jalakas ja Pöide kultuurijuht Krista Riik.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 852 korda, sh täna 1)