Nelja kuuga on tabatud 70 roolijoodikut (2)

Kuressaare politseijaoskonna juhi Rainer Antsaare sõnul teeb joobnud juhtide suur arv liikluses väga murelikuks.

“Selle aasta esimese 16 nädala jooksul on politsei pidanud liiklusest kõrvaldama juba 70 alkoholi tarvitanud juhti, mis on eelmise aasta sama perioodiga võrreldes 20 joobes juhi võrra rohkem,” nentis Antsaar. Ka liiklusõnnetuste, milles inimene on viga saanud, arv on tänavu natuke kasvanud, lisas ta. Eelmise aasta samal perioodil sai liikluses viga viis, sellel aastal aga juba kaheksa inimest.

“Joobes juhi põhjustatud inimkannatanuga õnnetusi on sel aastal toimunud kolm, eelmise aasta samal perioodil üks,” tõdes politseijuht.

Ta rõhutas, et politseinikel on liiklusjärelevalvet teostades ainult üks eesmärk – kõigi liiklusturvalisuse tagamine, et teedel ei saaks nii palju inimesi vigastada ega juhtuks ühtegi liiklusõnnetust, milles inimesi hukkub.

“See on koht, kus kõigil liiklejatel tuleb mõelda, et kas me aktsepteerime joobes juhte ja kihutajaid või proovime kõik koos meie liiklusturvalisust parandada,” toonitas Antsaar.

Eelmisel nädalal kõrvaldas politsei liiklusest kolm juhti, kes olid rooli istunud alkoholi tarvitanuna. Ka eile hommikul toimunud “Kõik puhuvad” reidi käigus tuli korravalvuritel roolist maha võtta üks alkoholi tarvitanud juht.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 473 korda, sh täna 1)