Panga mündimasinast leiti kuldsõrmus

Facebooki grupis Märgatud Saaremaal jagatakse postitust, milles antakse teada, et 5. aprillil leiti Kuressaare Swedbanki kontori mündimasinast kuldsõrmus. “Kui sina arvad, et see on sinu, siis tule ja küsi julgelt!” soovitatakse postituses.

Swedbanki Kuressaare kontori juhi Liilia Mesila sõnul ootab sõrmus endiselt omanikku. “Ootame ikka veel sõrmuse omanikku. Keegi ei ole seni seda endale nõutama tulnud,” nentis ta.

“Kullaotsijatel” pole siiski mõtet pangakontorisse tormata, sest sõrmus antakse vaid sellele, kes seda kirjeldada oskab. “Seetõttu pole me ka sõrmuse pilti üles pannud. Võin öelda vaid niipalju, et see on naise sõrmus ja tõenäoliselt suure emotsionaalse väärtusega,” kergitas Mesila saladuskatet.

Selline leid on Liilia Mesila kinnitusel tegelikult ebatavaline, sest masin sorteerib välismaised mündid ja muud võõrkehad välja. “Ilmselt on see samas kaalus ja kujuga nagu 20-sendine,” arvas ta.

 

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 477 korda, sh täna 1)