Mikk Rand sai Regionaalmaasika kätte

RAHANDUSMINISTEERIUM

RAHANDUSMINISTEERIUM

Riigihalduse minister Arto Aas (fotol vasakul) andis eile üle regionaalarengu auhinnad, millega tunnustatakse parimaid regionaalarengut toetavaid algatusi. Tunnustuse pälvis viis ettevõtmist üle Eesti. Auhinna saajate seas oli ka Kinobussi eestvedaja, Laimjala kultuurijuht Mikk Rand.

“Auhinna saajaid vaadates võib öelda, et tegemist on tõeliste oma kodukoha patriootidega,” ütles minister Aas. “Nad annavad oma hoolimise ja ettevõtlikkusega piirkonna arengule hoogu juurde ja nii mõnigi auhinna saanud ettevõtmine on oma regiooni kaubamärk või isegi visiitkaart.”

Põhjusi, miks üks tunnustustest Mikk Rannale tuli, on mitmeid. Kinobuss tegeleb filmialaste koolitustega ja kinovõrgu loomisega maapiirkondadesse. Lisaks omandab hulk Saaremaa noori Mikk Ranna eestvedamisel rahvusvahelise ettevõtluse ja meedialiteratuuri oskusi. Soetatud on tänapäevane filmi- ja fototehnika, mida noored saavad igapäevaselt kasutada. Projekti on kaasatud kõik Saaremaal gümnaasiumiharidust andvad koolid.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 190 korda, sh täna 1)