Mereteemaliste mälestuste konkurss kutsub osalema

Seoses merekultuuriaastaga kuulutavad Saaremaa merekultuuri selts ja Saaremaa muuseum välja mereteemaliste mälestuste konkursi.

Mälestused võivad olla nii käsikirjalised kui ka digitaalsed, nii filmitud kui ka lindistatud. Kasuks tuleb illustreeriv lisamaterjal. Meenutuste ainevaldkonda kuulub nii Saare maakonnas toimunu kui ka saarlaste juhtumused laias maailmas, näiteks kõik kalandust ja rannaelu puudutav.

Konkursi auhinnafond on 400 eurot: esimene koht 200, teine 125 ja kolmas koht 75 eurot. Žüriil on konkursitöödest lähtuvalt õigus auhinnafondi summasid ümber jaotada. Valik laekunud materjali säilitatakse Saare arhiivraamatukogus, sisukamad tööd avaldatakse.

Võistlustööde esitamise tähtaeg on 30. september. Tööd palutakse tuua või saata märgusõnaga “Mereteemaliste mälestuste konkurss” tähistatult aadressil: Saaremaa Muuseum, Lossihoov 1, Kuressaare 93815 või e-posti aadressil anna-liisa@muuseum.tt.ee. Lisainfo tel 45 57 541.

Konkursi tulemused kuulutatakse välja 28. oktoobril Kuressaare linnuses merekultuuri aastat lõpetava näituse “Meri annab, meri võtab” avamisel.

 

 

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 107 korda, sh täna 1)