Endisest Õuemajast saab suveks loomemaja

Liise KallasNoored loomemajandajad avavad Kuressaare südalinnas endises Õuemaja kohvikus suveks loomemaja. “Otsisime ruume, mis oleksid õdusad ja loomingulised, samuti keskses asukohas. Õuemaja tundus perfektne,” rääkis ettevõtmise üks eestvedajaist Liise Kallas (pildil).

Tema sõnutsi oli loomemaja mõtet mõlgutanud noorte rõõm suur, kui Andres Tinno oli nõus lubama neid Õuemajja kuni suve lõpuni ja tingimusel, et nad maksavad oma jooksvad kulud ise.

Kui kõik läheb hästi, siis hakkavad seal Kallase sõnul tegutsema mõned käsitöölised jt loomeinimesed, korraldatakse töötubasid, kontserte, luuleõhtuid. “Põhimõtteliselt mida iganes loomingulist,” kinnitas ta.

Kallase sõnul on kõik huvilised oodatud loomemaja tegemistes kaasa lööma. Sel laupäeval toimuvad suvise Kuressaare loomemaja juures korrastustalgud. Lisainfot leiab sotsiaalvõrgustikust Facebooki Saaremaa loomemaja leheküljelt.

 

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 919 korda, sh täna 1)