Varjupaigast võetud loomad: Villi ja Vallu (1)

Autor: Kristiina Tänav

Autor: Kristiina Tänav

Postimees avaldas Kristiina Tänava loo sellest, kuidas ta kohtus Villi ja Valluga, toome südamliku loo ka oma lugejateni:

2015. aastal otsustasime elukaaslasega, et tahame võtta endale kassipoja. Vaadates MTÜ Saaremaa Lemmikloomade Turvakodu Facebooki lehele, silmasime kassipoeg Villit. Võtsime ühendust turvakoduga ja leppisime kokku kohtumise, et Villit vaatama minna.

Kohale jõudes ootasid meid kassiema koos kahe kasspojaga – Villi ja Valluga. Villi tuli sülle ja nurrus, tagasihoidlikum vend Vallu hoidis ema lähedale. Saades turvakodu töötajalt info, et poegade ema läheb lähipäevil oma uude koju ja Vallu jääb päris üksi, kui vend Villi uude koju läheb, otsustasime Vallule hoiukodu pakkuda seni, kuni Vallu leiab endale kodu.

Koju jõudes hakkas Villi uut kohta kohe uudistama, Vallu hoidis tugevalt venna ligi. Nähes Villit ja Vallut koos mängimas, üksteist pesemas ja külg-külje kõrval magamas, teadsime, et vennad on lahutamatud ja võitnud meie mõlema südamed. Teatasime turvakodule, et algselt plaanitud hoiukodust saab ka Vallu päris kodu.

 

 

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 397 korda, sh täna 1)