Ruhnu rahvamaja juhiks tahab kolm inimest

Ruhnu rahvamaja juhataja kohale kandideeris esialgu viis inimest, kellest kaks loobus pärast esmast oludega tutvumist.

Ruhnu vallavanem Jaan Urvet ütles, et ülejäänud kolmega saadakse tuleval nädalal kokku. Ruhnu saare elanikest keegi rahvamaja juhataja kohta ei ihaldanud. “Huvitav, et sageli kurdetakse tööpuuduse üle saarel, aga kui pakud tööd, siis ei ole tegijaid kusagil,” tõdes Urvet.

Rahvamaja praegune juhataja Kairi Lusti töötab mai lõpuni. Rahvamaja juhataja sai temast 2014. aasta sügisel. Urveti sõnul läheb Lusti koos perega tagasi mandrile. “Inimesed tahavad lastele huvihariduse võimalusi, meil neid eriti ei ole,” tõdes vallavanem.

Aprilli algul alustas Ruhnu vallas tööd ka uus bussijuht Madis Rahula.

 

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 302 korda, sh täna 1)