Noored judokad olid Tartus edukad ja koju toodi kaks medalit

Ramon Mägi võidetud auhindadega. ERAKOGU

Ramon Mägi võidetud auhindadega.
ERAKOGU

Spordiklubi Zen ja Eesti judoliit viisid 16. aprillil A. Le Coqi spordihallis läbi Tartu XXV rahvusvahelise kevadturniiri 2016. Osales 11 Eesti judoklubi, samuti noored judokad Soomest ja Lätist, kokku 348 poissi-tüdrukut.

Saaremaa spordikoolist võttis osa viis poissi ja üks tüdruk. Kõige paremini esines seekord kehakaalus kuni 25 kg Ramon Mägi. Oma vanuse­grupis U-8 tuli temal 14 vastasega grupis teha neli matši.

Ramon Mägi näitas, et ta on võimekas võitleja ja saavutas neli korralikku võitu. Tublil Saaremaa poisil õnnestus kõik vastased alistada esimese minuti jooksul ja nii tuli ka kuldmedal. Ramon Mägi võistles ka vanusegrupis U-10, kuid siin tuli tal finaalis vastu võtta kaotus. Aga hõbemedal nii prestiižikalt turniirilt on ka suurepärane saavutus.

Meie ainus tüdruk Marileen Koltšuk võistles U-10 vanuseklassi kehakaalus kuni 36 kg. Ka tema maadles hästi ja saavutas kolmanda koha. See on Marileeni jaoks esimene pronksmedal nii suurelt turniirilt.

Aleksander Väin suutis kehakaalus kuni 34 kg oma vanusegrupis U-8 küll kaks vastast alistada, kuid langes siis kahe kaotusega välja. Vanemas grupis U-10 sai ta ainult ühe võidu ja pidi siis tunnistama kahe vastase üleolekut.

Kenter Kohu, Romet Raad ja Markus Trei ei suutnud ennast seekord maksma panna ja langesid kaotustega välja.

Olev Väin

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 204 korda, sh täna 1)