Kersten Vanem aitas oma ülikooli võistkonna võiduni

Tennisetreener Kersten Vanema ülikooli Alcorn State University võistkond võitis USA-s Edela regiooni konverentsi finaali.

“Kui ma ise veel mängija olin, siis kaotasime finaalis neli aastat järjest, ja eelmisel aastal, kui ma olin juba abitreener, kaotasime samuti,” rääkis Kersten Vanem, kes on seda võitu oodanud kuus aastat.

Kuna reeglite kohaselt saavad mängijad ülikoolitennist mängida neli aastat, siis nüüd treenib Kersten Vanem oma endist võistkonda. “Ma arvan, et selle võidu tõi meile kogu meeskonna koostöö,” märkis Vanem. “Mina ja peatreener Anthony Dodgen oleme selle nimel aasta aega tööd teinud ja lõpuks kandis see vilja. Mul on oma mängijatega väga hea klapp ja ma arvan, et ma suutsin neid piisavalt motiveerida, et võit koju tuua.”

Ameerika ülikoolid jagunevad divisjonideks, mis omakorda jagunevad konverentsideks. Konverentse on üle saja, nende tase varieerub seinast seina. On neid, kes mängivad professionaalset tennist, ja neid, kes on täitsa algajad. Alcorna State University on divisjon 1, mis on kõige tugevam ja sisaldab üle 25 konverentsi.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 227 korda, sh täna 1)