Lääne-Saare hooldekodu alustab 70 kohaga (5)

Lääne-Saare valla hooldekodu Saaremaa Valsi hoones loodetakse avada mai lõpupäevadel. Neil päevil hakkab hoone kaht korrust uuendama ehitushanke võitnud Tesman.

Hange, mille Tesman võitis, hõlmab esimese ja teise korruse renoveerimist, päästeameti ja terviseameti normidega vastavusse viimist, uue ja nüüdisaegse tulekahju signalisatsioonisüsteemi väljaehitamist kogu majas. Hanke maksumus koos käibemaksuga on ca 170 000 eurot.

Hooldekodu projektijuhi Margus Männiku sõnutsi ei ole täpne avamiskuupäev veel paigas. Orientiiriks on võetud mai lõpp. Esimesed elanikud tulevad majja kohe pärast kasutusloa väljastamist. Pärast esimese etapi valmimist on hooldekodus 70 kohta.

Valla infotöötaja Merike Lipu sõnul hakkab hooldekodu koht maksma umbes sama palju, kui haigla hoones asuva linna hooldekodu koht ehk keskmiselt 21 eurot ööpäevas.

Hooldekodu juhataja Kaie Lepp on tööle asunud ja otsib hooldekodule personali. “Hooldekodu avamise ajaks peaks tööl olema 14 inimest, kelle hulgas on nii hooldajaid kui ka puhastusteenindajaid,” ütles Merike Lipu.

Praeguse Pähkla hooldekodu töötajad saavad Kaie Lepa sõnul ise otsustada, kas nad soovivad uude kohta tööle kandideerida.

 

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 217 korda, sh täna 1)