GALERII: Kuressaare laululind 2016 (TULEMUSED!)

Fotod: Irina Mägi

Fotod: Irina Mägi 

Reedel toimus Kuressaare kultuurikeskuses Kuressaare 3-13-aastaste laste laulukonkurss Kuressaare Laululind 2016. Tegemist on traditsioonilise üritusega, mis toimub iga kahe aasta tagant. 3-7-aastaste vanusegrupis osales 20 last, 8-10-aastaste vanusegrupis 15 last ja 11-13-aastaste vanusegrupis 14 last.

Žürii otsustas, et Saaremaa Laululind 2016 konkursil esindavad Kuressaaret (tähestikulises järjekorras) I vanusegrupis Hanna Väli, Karoli Reinart, Karolina Lember, Kirke Kuusk, Märten Õun ja Reio Markkus Lepp, II vanusegrupis Georg Paomees, Karolina Lepik, Kert Käsper, Marie Loviise Siim, Merili Haak ja Robert Paul McCarthy ning III vanusegrupis Annabel Kallas, Cathrin Benita Poopuu, Lisette Lemba, Marten Paimre, Oliver Leppik ja Roos Marie Karmel Pšenitšnaja. I vanusegrupis sai eriauhinna Anette Tänav.

Žüriisse kuulusid legendaarne Kuressaare kultuuritegelane Vaike Kivilo, tuntud laulja ja muusik Taniel Vares, EVS vabatahtlik Hispaaniast David Santos, kes on mänginud saksofoni üle 14 aasta ja osalenud mitmete orkestrite töös, pikaajaline muusik ja orelimängija Tiiu Liventaal, kes õpib hetkel Tallinna Ülikoolis orkestri dirigeerimist, ning Nasva klubi juhataja ja ansambli Varsakabi endine laulja Joosep Aru.

Ürituse korraldaja on Kuressaare Kultuurivara, toetajad Kuressaare linn ja OÜ Estinvait. Kuressaare Kultuurivara tänab publikut, osalejaid, žüriid, juhendajaid, lapsevanemaid, Kuressaare linnavalitsust, OÜ-d Estinvait ja kõiki teisi, kes aitasid üritusel teoks saada!

Korraldusmeeskonna liige Mari-Liis Pärn

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 864 korda, sh täna 1)