Linnavalitsus Audi keskuse ette parklat ehitada ei luba (7)

15. märtsil esitas OÜ Reval Auto Esindused Kuressaare linnavalitsusele projekteerimistingimuste taotluse, mille juuresolevalt skeemilt nähtus, et olemasolev purskkaevuga bassein soovitakse asendada parklaga.

Eilsel istungil otsustas linnavalitsus projekteerimistingimuste väljastamisest keelduda, sest veesilm on märgina kunagisest mõisast avaliku huvi objekt, vahendas linnavalitsuse pressiesindaja Kristiina Maripuu.  Alal kehtiva detailplaneeringu kohaselt on kinnistul paikneva kunagise Kaarma-Suuremõisa mõisatiigi säilitamine kas osaliselt või uuel kujul nõutav. Seetõttu ei vasta taotlusega koos esitatud eskiis detailplaneeringule, leidis linnavalitsus.

Maripuu lisas, et kui 2005. aastal anti nõusolek autokeskuse projekteerimiseks, nõuti ka projekteeritava hoone ja Tallinna tänava vahelise ala lahendamist avaliku puhkealana, sealhulgas olemasoleva tiigi rekonstrueerimist.

 

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 115 korda, sh täna 1)