Elisa ehitas mobiilivõrgu Saaremaal võimsamaks

Esimeses kvartalis tehtud võrgutööde tulemusel uuendas Elisa Läänemaa mereäärsel alal, Haapsalus ja selle lähiümbruses ning Saaremaal ja Hiiumaal kokku 70 tugijaama, muutes ka nii sealses hajaasustusega piirkonnas kui ka Väinamerel mobiilse interneti võrgu oluliselt võimsamaks.

“Sisuliselt tegeleme me haldusreformiga, sidudes piltlikult öeldes tagamaad keskustega sel viisil, et pakume hõredalt asustatud piirkondades sama head internetiühendust kui suuremates linnades. Keegi ei pea ümber kolima neti puudumise või kehva telefoniside pärast,” ütles Elisa tehnoloogiaüksuse juht Toomas Polli.

Ta lisas, et Lääne-Eesti kaugemates külades ja saartel elavad või puhkavad inimesed saavad oluliselt võimsamaks muutunud mobiilse interneti võrgus vaadata täpselt samas mahus ja kvaliteediga videoid, kui nende sõbrad Tallinnas, või keskenduda rahulikult kaugtööle, muretsemata seejuures hüpleva netiühenduse pärast.

 

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 401 korda, sh täna 1)