Linnapea Kallas on meedia lemmik (3)

Eesti meedia mainis märtsis parteitut Kuressaare linnapead Madis Kallast 52 korral. Sellest enam mainiti omavalitsusjuhtidest vaid Tallinna linnapea kohuseid täitvat abilinnapead Taavi Aasa, kes ületas uudistekünnise 129 korral.

Madis Kallasele järgnes Pärnu linnapea Romek Kosenkranius, keda mainiti 47 korral. Kuressaare linnapea Madis Kallas on kõige rohkem mainitud linnapeade esikolmikus püsinud juba möödunud aasta oktoobrist.

Kuressaare linnavalitsuse pressiesindaja Kristiina Maripuu sõnul nad linnapea mainimist üleriigilises meedias eraldi ei jälgi ja selle üle ise arvet ei pea.

“Uudiseid jälgides on silma jäänud linnapea Madis Kallase mainimine seoses haldusreformi ja kohaliku alkoholipoliitika töörühma tegevusega. Lisaks on viimasel ajal palju kõneainet pakkunud EOK presidendivalimised, mistõttu on küsitud ka Madis Kallase kui kunagise kandidaadi arvamust,” rääkis Maripuu. Ta lisas, et ehkki linnapea omavalitsusjuhtide nn esikolmikut üle ei tähtsusta, nõustub ta, et suurem kõlapind võimaldab oma seisukohti avalikkusega paremini jagada.

Meediamonitooringu ja analüüsiteenuse Station.ee ülevaade kajastab uudisteagentuuri BNS, eesti- ja venekeelse trükimeedia ning suuremate võrguväljaannete uudiseid. Arvestatud ei ole televisiooni ja raadiot, linna-, linnaosa- ja vallalehtedes ilmunud artikleid.

 

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 665 korda, sh täna 1)