Kadunud Vellot pole veel leitud (2)

Kuressaare politseijaoskond otsib jätkuvalt selle aasta 15. märtsi õhtul Laimjala külast lahkunud 60-aastast Vellot.

Kuressaare politseijaoskonna piirkonnapolitseiniku Meelis Juhandi sõnul on nad korraldanud maastikuotsinguid nii inimeste kui ka kopteriga. “Otsimiskuulutused on meedias. Oleme suhelnud külarahvaga ja lähikondsetega, aga seni kahjuks tulemusteta,” tunnistas ta.

Politseile teadaolevalt nähti Vellot viimati 15. märtsi õhtul Laimjala küla lähistel, kui ta oli teel oma koju Männiku külas.

Vello on keskmise kehaehitusega, umbes 175 cm pikk ja tal on tumedad lokkis juuksed. Vellol võis kadumise ajal seljas olla tumedat värvi jope ja peas nokkmüts. Jalgratas, millega ta liikus, oli sinine ja mustade poritiibadega.

 

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 044 korda, sh täna 1)