UUS: Politsei pani juhid puhuma (1)

Politsei hinnangul möödus nädalavahetus suhteliselt rahulikult, kui võrrelda teiste palga- ja pensionipäeva järgsete nädalavahetustega.

Laupäeval viis Kuressaare politsei läbi politseioperatsiooni „Kõik puhuvad“, mille käigus kontrolliti 233 sõidukijuhti, neist ühel tuvastati kriminaalne joove, ühel alkoholi piirmäära ületamine, tabati kolm kiiruse ületajat.

Kell 12.49 eemaldati Kuressaare-Kihelkonna-Veere mnt 21. kiloneetril liiklusest kriminaalse joobega 58-aastane mopeedijuht. Kuressaare politseijaoskonna menetlusteenistuse vanem Ahti Lepa sõnul alustati kriminaalmenetlus paragrahvi alusel, mille rikkumise eest võib juhti oodata kuni 3-aastane vanglakaristus.

Laupäeva hommikul kell 6.02 Valjala vallas Valjala-Laimjala tee 2,5. km-l juhtunud liiklusõnnetuses, kus sõiduauto Honda Civic rullus  üle katuse, deformeerus auto täielikult. Juht, 28-aastane meesterahvas ja 19-aastane kõrval istunud naisterahvas toimetati Kuressaare haiglasse kontrolli . Juhil tuvastati alkoholijoove. Ahti Lepa sõnul on alustatudväärteomenetlust paragrahvi alusel, mille rikkumise eest näeb karistus ette kuni 1200-eurose trahvi, aresti või juhtimisõiguse peatamise kuni 12 kuuks.

Laupäeval kell 13.47 kõrvaldati Salme vallas liiklusest sõiduauto Peugeot, mille juhil, 32-aastasel meesterahval tuvastati alkoholijoove. Autos viibis ka 7-aastane laps, kes anti emale üle. Juhi suhtes alustati väärteomenetlust paragrahvi alusel, mille rikkumise eest võib juhti oodata kuni 400-eurone trahv või juhtimisõiguse peatumine kuni kuueks kuuks.

Täna öösel kell 2.15 kõrvaldas politsei Kuressaares liiklusest Volkswagen Passati, mida juhtis 44-aastane meesterahvas. Juhil tuvastatud alkoholijoove osutus nii suureks, et tuli alustada kriminaalmenetlust paragrahvi alusel, mille rikkumise eest võib juhti oodata kuni 3-aastane vanglakaristus.

Reede õhtul peeti Kuressaare Rimi kaupluses kinni kaks alaealist poissi, kes üritasid varastada jäätist. Poistega tegeleb edasi noorsoopolitsei.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 564 korda, sh täna 1)