Kliendid kiidavad häid teenindajaid (13)

KLIENTIDE LEMMIK: Maxima üks kiidetumaid teenindajaid on, nagu mullugi, Ivi Linkmann. TAMBET ALLIK

KLIENTIDE LEMMIK: Maxima üks kiidetumaid teenindajaid on, nagu mullugi, Ivi Linkmann.
TAMBET ALLIK

Internetileheküljel heateenindus.ee kiidetakse Saare maakonnast enim Maxima töötajaid.

Maxima üks kiidetumaid teenindajaid on, nagu mullugi, Ivi Linkmann. Tema puhul hinnatakse kiiret ja sõbralikku teenindust. “Parim teenindaja,” leiab üks hindaja. “Tõeline oma ala proff,” lisab teine.

“Kihvt teenindaja ja huumorimeelne, alati palub näha dokumenti, kui kangemat kraami ostan, ja ma saan parima teeninduse osaliseks,” kirjutab üks klient.

Sõbralikkust ja abivalmidust on esile tõstetud ka Mari Heinväli puhul, kes on hindaja meelest infoleti parim töötaja. Maria Mägi ja Liina Jõelaiu kohta on aga öeldud: “Alati on hea tunne, kui nende kassasse saab maksma minna. Tekitavad positiivse ja rõõmsa meeleolu.”

Maria Mägi osales ka konkursil “Eesti teiste piirkondade parim teenindaja 2016” ja jõudis 81 kandidaadi seas 23. kohale.

Rohkem kui ühelt kliendilt on tunnustust pälvinud Krediidipanga Kuressaare kontori juhataja Merit Trei. “Tänapäeval kohtab selliseid inimesi väga harva, kes viitsivad sinu muredesse süveneda ja lahendusi pakkuda,” leiab tänulik klient.

Kliendid on rahul ka Swedbanki Kuressaare kontori töötajatega. Eve Hamanni kohta kirjutatakse  järgmist: “Teist nii heatujulist ja lahket tüdrukut ei ole mina veel kusagil kohanud. Ta on alati valmis kuulama ja aitama!”

“Väga operatiivne ja vastutulelik teenindus,” kiidab üks pangakülastaja aga Maret Seppa.

Ferrumis asuva Rahva Raamatu kaupluses töötava Eve Mägi kohta märgitakse: “Alati on hea sinna minna, kui ta tööl on.”

Rohkem kui ühelt külastajalt on kiidusõnu pälvinud ka Tele2 Kuressaare esinduse töötajad Merje Sinimeri ja Kätlin Tahk. Sinimeri on kirjeldatud kui alati naeratavat ja säravat inimest, kes “jääb rahulikuks isegi siis, kui klient häält tõstab ja vingub”.

Rimi teenindaja Sten Karlsoni kohta leitakse aga, et noormees on alati sedavõrd lahke ja positiivne, et teeb kõigil tuju heaks ja päeva paremaks. “Ta pole lihtsalt kassapidaja, ta on terapeut,” leiab üks külastaja.

Kohvikus Koidutäht töötava Sander Lemberi kohta kirjutab üks külastaja järgmist: “Eesti konkurentsitult parima teenindaja leiate Saaremaalt Koidutähe kohvikust. Igast tema liigutusest õhkub siiras huvi kõige vastu, mis kohvikus toimub. Ta on aupaklik ja tähelepanelik. Ei ole kunagi liiga pealetükkiv. Kas selle kõige kohta peaks ütlema ideaalne teenindaja või lihtsalt ideaalne inimene… üks on kindel – noormees nimega Sander on teeninduspärl.”

Klientide arvates on hea teenindusega silma paistnud veel Kärolin Raudsepp Bauhofi Kuressaare kauplusest, Patric Mänd SuperAlkost, Arensburg OÜ Saaremaa Veskis töötav Krista Reimal ja Olerexi tankla teenindaja Eneli Koel.”

Sõbraliku ja abivalmis teeninduse eest saavad kiita ka Grand Rose’i spaahotell, Kuressaare Linnahotell.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 2 406 korda, sh täna 1)