Steven Kalfile Prantsusmaal võit

Prantsusmaa amatöörklubi Creuse Oxygene värvides sõitev jalgrattur Steven Kalf sai klubis esimese võidu, olles parim Bords St Georges’i 2.3 kategooria võidusõidul.

82 km pikkune võistlus oli paari künkaga ja üles-alla kulgenud 5,1 km ringil. Lisaks puhus väga tugev tuul. “Sõidul olin kohe algusest peale väga aktiivne, üritasin võimalikult paljude rünnakutega kaasa minna,” rääkis Steven Kalf.

Sõidu keskel sai neli meest peagrupil eest ära, kuid Steven Kalfil õnnestus nad koos paari kaaslasega kinni püüda. Paar ringi sõideti umbes 10 mehega, kuid ühel hetkel enam koos töötada ei tahetud ja ründamine algas uuesti. Steven Kalfil õnnestus koos oma tiimikaaslase ja ühe teise sõitjaga eest ära saada ja paar ringi hiljem tuli veel üks sõitja järele. Nii sõideti lõpuni neljakesi. “Alustasin finišeerimist esimeselt positsioonilt ja keegi teine tagantpoolt välja ei tulnud,” selgitas Kalf. “Selle võiduga profilepinguni just ei jõua, aga sellest tulenev moraali tõus võib viia võitudeni, mis need uksed avab. Klubis oldi täitsa rahul selle etteastega.”

 

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 200 korda, sh täna 1)